SurroundByUs.com

A Stereo-to-Surround Community
It is currently Sat Jan 20, 2018 4:03 pm
  • No posting regarding file sharing of copyrighted material is allowed
  • AudioMuxer is here
  • Spec and SpecWeb are here
 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Forum rules


The tools and techniques described and provided on this forum are intended for use on material owned by users and for their personal use as covered by "fair use" and other applicable copyright laws. The owners and moderators of this forum do not suggest or condone any violation of copyright or other applicable laws. Any use of these methods outside this forum in a manner which violates "fair use" or copyright is done so at the individual's own peril and is not the responsibility of surroundbyus.com. All Methods and Guides are Copyrighted © SurroundByUs.com. Overall forum rules can be read HERE.



Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
Author Message
PostPosted: Sun Apr 17, 2011 12:45 pm 
Offline
SBU Wiki Team
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 7:01 am
Posts: 656
billcampion wrote:
Ok now FFT overlap is 4 and size 4096, dsp now is floating from 70 to 83. i have spec 4.6 and my computer is one year old HP Pavillion dv7 3125el.
thanks Zeerround.


With Spec 4.8 you should be much better of DSP wise.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 6:55 am 
Offline
Surround Junkie

Joined: Tue Nov 24, 2009 4:24 am
Posts: 26
I do not know what's wrong but after two or three songs the destination button on zmeter and recorder doesn't work anymore so i have to restart plogue again.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 6:56 am 
Offline
Surround Junkie

Joined: Tue Nov 24, 2009 4:24 am
Posts: 26
on spec 4.8!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 7:01 am 
Offline
SBU Wiki Team
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 7:01 am
Posts: 282
billcampion wrote:
on spec 4.8!


are you saying this happened once, or does this consistently happen?

I've had random freezes happen with just about every surround method I've ever used including, yes, this one.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 7:02 am 
Offline
Surround Junkie

Joined: Tue Nov 24, 2009 4:24 am
Posts: 26
where i could post a conversion?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 7:02 am 
Offline
Surround Junkie

Joined: Tue Nov 24, 2009 4:24 am
Posts: 26
a couple of times with 6 songs?


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 1:57 pm 
Offline
SBU Wiki Team
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 7:01 am
Posts: 282
billcampion wrote:
where i could post a conversion?


unless you're using source material which you have permission to use, we do not allow the posting of conversions on this site. Sorry.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Apr 18, 2011 1:59 pm 
Offline
SBU Wiki Team
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 7:01 am
Posts: 282
billcampion wrote:
a couple of times with 6 songs?


has it worked all the way through for you?

Zeerround might ask to see some files, but its entirely possible that you had some sort of conflict that was incidental. Like I said, Plogue has frozen up on me, from time to time, with just about every surround method I've used for the past six years.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Apr 19, 2011 4:15 am 
Offline
Surround Junkie

Joined: Tue Nov 24, 2009 4:24 am
Posts: 26
Ok i'll see what happens with more conversions.
i was asking about the posting because it seems to me listening the single file created by plogue, i hear a sort of echo mostly from the instruments. The voice instead comes out clear!


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat May 07, 2011 11:31 pm 
Offline
Surround Enthusiast

Joined: Mon Apr 25, 2011 1:24 pm
Posts: 14
Zeerround wrote:
...spam offline mode, things will just take longer, so you could live monitor at lower fft size and overlap modes, then increase them for quality and do your measure levels and apply gains steps offline.


Just to clarify on that “measuring of levels” thing:

I’ve noticed that at the lower fft size and overlap modes the whole process of measuring takes times quicker. Would there be any difference in the precision of measuring as compared to the higher fft size and overlap settings?


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

Protected by Anti-Spam ACP POWERED_BY