SurroundByUs.com

A Stereo-to-Surround Community
It is currently Tue Jan 23, 2018 8:33 pm
  • No posting regarding file sharing of copyrighted material is allowed
  • AudioMuxer is here
  • Spec and SpecWeb are here
 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Forum rules


The tools and techniques described and provided on this forum are intended for use on material owned by users and for their personal use as covered by "fair use" and other applicable copyright laws. The owners and moderators of this forum do not suggest or condone any violation of copyright or other applicable laws. Any use of these methods outside this forum in a manner which violates "fair use" or copyright is done so at the individual's own peril and is not the responsibility of surroundbyus.com.



Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 12:15 pm 
Offline
Surround Enthusiast

Joined: Fri May 09, 2014 1:47 pm
Posts: 17
Greetings from Texas,

As I predicted in another post I am having a dumb problem. I am using the spec4.86_Zag layout included in the installation package.I have followed the instructions in the new Spec guide and have gotton as far as using Zag to measure the levels. When I turn bidule processing on and press play on the audio player nothing happens other than the audio player is playing, no zag monitors nothing. did I forget to turn something on in some other window? After I figure out how to get all of this to work my mission is going to be posting a new guide for newbees. I love this site but way too much stuff on here is way too far out of date.

I know I will get this to work sooner or later. Please help!

Doctor r


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 7:18 pm 
Offline
SBU Wiki Team
User avatar

Joined: Sun Aug 30, 2009 7:01 am
Posts: 656
Did you paste the cue file into ZAG? If you did, does it show the correct number of tracks in Zag?

I'm sorry the video guides are out of date. Basically everything SPEC is a labor of love by one person, me. The whole donationware thing is not working and life intrudes :cry:

I'd certainly welcome others updating things. Would also like to hear how the instruction manual could be improved.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Jun 01, 2014 8:17 pm 
Offline
Surround Enthusiast

Joined: Fri May 09, 2014 1:47 pm
Posts: 17
Greetings from Texas,

Thank you very much for your reply. I found the problem. I reripped the CD and the problem disappeared. I hope to write a new guide for raw new bees soon. I love the site.

Doctor r.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Protected by Anti-Spam ACP POWERED_BY